« [Späť]
HACCP
Zavedenie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín správnej hygienickej praxe SHP a/ alebo HACCP je povinné
7 princípov HACCP:
-
-
1. Vykonanie analýzy nebezpečenstva
2. Stanovenie CCP
3. Stanovenie limitov pre CCP a CP
4. Stanovenie monitorovacích postupov
5. Stanovenie nápravných opatrení
6. Stanovenie verifikačných postupov (meradlá, školenia, interné audity, validácia)
7. Riadenie dokumentov a záznamov
HACCP školenia
-
správna výrobná prax (hygienický a sanitačný poriadok)
-
Neváhajte a pridajte sa k našim spokoným zákazníkom 0907 349 943
-
Máte ďalšie otázky? Kontaktujte nás!
BOZP poradenstvo a BOZP komplexné služby
BOZP – bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci,
OPP - ochrana pred požiarmi,
PZS – pracovná zdravotná služba,
VTZ – revízie vyhradených technických zariadení,
Školenia a ďalšie služby od BOZP konzultantov
Potrebujete byť v súlade s legislatívou Slovenskej republiky a mať spracovanú dokumentáciu BOZP, alebo mať splnené iné právne požadavky v zmysle platných zákonov?
ISO CONSULT Slovakia, s.r.o.
Urmince 86,
95602, Urmince
Tel.: 0907 349 943, 0915 956 487
info@isoconsult.sk